94/5/19قابل توجه دانشجویان ارشد معماری

.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد معماری پردیس

بدینوسیله به اطلاع می رساند، پیرو مصوبه گروه معماری و اطلاع رسانی های مکرر قبلی، از مورخه 1/7/1394، کلیه دانشجویانی که آماده دفاع از پایان نامه می‌باشند، باید مراحل ذیل را جهت دفاع از پایان‌نامه بگذرانند:

-         انجام سمینار: ارائه گزارشی از مطالعات صورت گرفته درحوزه نظری پایان‌نامه با حضور استاد راهنما و مشاور.

-         انجام پیش دفاع: ارائه گزارش کاملی از مباحث نظری و بخش طراحی با حضور استاد راهنما، مشاور و داور پایان‌نامه.

-         انجام دفاع نهایی: رفع اشکالات مطرح شده در جلسه پیش دفاع و تأیید داور و نهایتاً برگزاری جلسه دفاع نهایی با حضور افراد فوق الذکر و نماینده تحصیلات تکمیلی دانشگاه.

توجه: جهت برگزاری هر یک از موارد فوق دانشجو لازم است حداقل 10 روز قبل، مستندات خود را به گروه تحویل دهد.

این مصوبه از تاریخ اعلام شده برای کلیه دانشجویان پردیس معماری لازم الاجرا است.

گروه معماری پردیس

نظر شما :