93/9/24: قابل توجه کلیه دانشجویان معماری پردیس

.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد معماری پردیس دانشگاه

ورودی مهرماه 1393

«مهلت نهایی ارائه فرم موضوع پیشنهادی پایان نامه»

دانشجویان گرامی  فرصت دارند حداکثر تا روز  چهارشنبه مورخ 3/10/1393 زیر نظر استاد راهنما، 3 موضوع پیشنهادی خود را به ترتیب اولویت در قالب فرم های مربوطه (موجود در بخش کاربرگ های آموزشی لینک گروه معماری پردیس دانشگاهی)  تایپ نموده و به دفتر گروه ارائه نمایند.  گروه از میان موضوعات پیشنهادی دانشجو، 1 موضوع را نهایی و به دانشجو اعلام می نماید تا زیر نظر استاد راهنما نسبت به تهیه پروپوزال اقدام نماید.

لازم به ذکر است که بر اساس مصوبه گروه معماری، دانشجویان باید از میان اعضای هیأت علمی مرتبط با موضوع در دانشکده، 1 استاد راهنما و 1 استاد مشاور انتخاب نمایند. انتخاب استاد مشاور دوم اختیاری است و در صورت ضرورت و بر اساس تشخیص استاد راهنما تعیین می گردد.

بدیهی است با توجه به مراحل مختلف تصویب موضوعات در گروه و دانشگاه، عواقب آموزشی ناشی از عدم تحویل به موقع موضوعات در موعد مقرر از جمله عدم اجازه ورود به جلسه امتحانی درس روش تحقیق، سنوات تحصیلی و تکمیل شدن ظرفیت استادان راهنما، متوجه دانشجو خواهد بود.

فهرست استادان محترم راهنما و مشاور و ظرفیت های پذیرش هر کدام، در ادامه همین اطلاعیه آمده است.

انتظار می رود تا با توجه به بازه زمانی دو ساله تحصیلی، دانشجویان محترم با مدیریت بهینه زمان، نسبت به این مهم اقدام نمایند.

ظرفیت و حوزه تخصصی استادان راهنما به ترتیب حروف الفباء:

استاد راهنما

ظرفیت راهنمایی

حوزه های تخصصی

به عنوان مشاور

دکتر مهدی اخترکاوان

1

آموزشی، مسکونی، ورزشی، اداری، تجاری، درمانی، معماری پایدار، معماری و انرژی، تحلیل تصمیم

2

دکتر حمیدرضا جیحانی

1

طراحی معماری- شهری در محدوده­های تاریخی، تاریخ معماری ایران، باغ و منظر، مرمت و احیاء بناها و بافت­های تاریخی

3

دکتر احمد دانائی‌نیا

1

طراحی فضاهای میان افزا در بافت های تاریخی با رویکردهای معماری بومی در حوزه های مسکونی، مذهبی، آموزشی و بناهایی با خصلت فرهنگی

نامحدود

4

دکتر جواد دیواندری

فضاهای آموزشی، فرهنگی، مسکونی، ورزشی، نمایشگاهی و تجاری، درمانی، نظامی

5

دکتر علی عمرانی‌پور

1

طراحی در بافت های شهری-تاریخی، فرهنگی، مباحث نظری معماری ایران، مباحث فرهنگی معماری

6

دکتر حمید‌‌رضا فرشچی

1

آموزشی و فرهنگی، مذهبی، نمایشگاهی، تجاری، مسکونی، درمانی، سازه و معماری، هندسه و معماری، روانشناسی و معماری، معماری ایرانی

7

دکتر سلمان نقره‌کار

آموزشی، مذهبی، فرهنگی، مسکونی وکاربری‌های خدمات شهری

نا محدود

دانشجو می تواند با نظر استاد محترم راهنما، مشاور اول خود را علاوه بر استادان فوق الاشاره، از بین استادان محترم  مدعو در پردیس و سایر گروه‌ها و تخصص‌های مرتبط با معماری در دانشگاه کاشان همچون سازه، جامعه‌شناس و نظایر آن انتخاب نماید.

نکته: با توجه به ابعاد مالی مسأله و نیز مشکلات پیش روی دانشجو در خصوص هماهنگی میان اساتید، انتخاب استاد مشاور خارج از چارت مذکور برای دوره کارشناسی ارشد پیشنهاد نمی گردد.

نظر شما :