پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد (بدون کنکور) در پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان

پردیس دانشگاهی  دانشگاه کاشان

آگهی پذیرش دانشجو  مقطع کارشناسی ارشد

پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان به پشتوانه نزدیک 40 سال سابقه مؤثر در آموزش و پژوهش دانشگاه کاشان و در چارچوب برنامه پنجم توسعه کشور و همچنین چشم انداز 1404 دانشگاه در زمینه گسترش و دسترسی به فرصت ‌های آموزشی و پژوهشی ومشارکت در استقرار جامعه دانش بنیان  و با هدف پاسخگویی به تقاضای داوطلبان ایرانی و غیر ایرانی، بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه‌های منطقه اصفهان و مجوز شورای گسترش، راه اندازی شده و درمقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته ‌های زیر برای نیمسال اول سال تحصیلی 92-91، دانشجو می پذیرد:

دانلود فرم ثبت نام

کلیه گرایش‌‌ها

شیمی

شیمی و فناوری اسانس

* جزئیات مربوط به پذیرش در مقطع دکترا در روزهای آتی منتشر خواهد شد.

شرایط پذیرش

1-  پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان از طریق آزمون کتبی، مصاحبه علمی و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی صورت می گیرد.

توجه: تاریخ آزمون کتبی از طریق سایت پردیس به نشانی (http://pardis.kashanu.ac.ir )  به اطلاع خواهد رسید.

2-  دارا بودن مدرک کارشناسی از دانشگاه‌‌های معتبر داخلی و  خارجی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

3-  نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ مقررات سازمان نظام وظیفه

4- شرط ادامه تحصیل پذیرفته شدگان نهائی پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان  ارائه نمره قابل قبول از آزمون‌های معتبر زبان می باشد .

تبصره 1 : پردیس دانشگاهی برای متقاضیانی که مدارک زبان را ارائه ننمایند دوره ‌های ویژه زبان برگزار خواهد نمود تا حد نصاب ‌های قابل قبول را کسب نمایند.

تبصره 2 : متقاضیان دارای مدارک زبان می توانند آن مدارک را جهت بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی ارسال نمایند .

5- در مورد داوطلبان شاهد و ایثارگر بر اساس آئین نامه ‌های موجود وزارتی در خصوص پذیرش دانشجو عمل خواهد شد.

ویژگی‌های دوره

- محتوای آموزشی برنامه ‌های پردیس دانشگاهی مطابق با محتوای برنامه و نظام آموزشی دانشگاه کاشان خواهد بود.

- تعداد واحد مورد نیاز برای فراغت از تحصیل، طول مدت تحصیل واخذ مدرک طبق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهدبود.

تذکر:دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته به دو شیوه:  ۱. آموزشی-پژوهشی (با پایان نامه)  و ۲. آموزشی(بدون پایان نامه) برگزار ‏می شود.

- شیوه آموزشی - پژوهشی دوره ای است که محتوای برنامه آن مشتمل بر واحد ‌های درسی و پایان نامه است.

- شیوه آموزشی دوره ای است با محوریت آموزش که دانشجو پس از گذراندن واحد ‌های درسی و بدون پایان نامه دانش آموخته ‏می شود.

- گواهینامه پایان دوره کارشناسی ارشد در هر دو شیوه ارزش یکسانی داشته و جهت ادامه تحصیل در دوره تحصیلی بالاتر اعتبار یکسانی دارند.

‏ داوطلبان بر اساس پرونده و سوابق تحصیلی و انتخابشان وظرفیت شیوه ‌ها در یکی از شیوه ‌های فوق پذیرفته خواهند شد.‏

میزان شهریۀ دوره کارشناسی ارشد

مجموعه آموزشی

شهریه ثابت برای هر نیمسال

شهریه متغیر برای هر واحد درسی

دروس نظری

دروس عملی

پایان نامه

گروه هنر

23.000.000

2.700.000

4.500.000

گروه علوم انسانی

21.500.000

2.500.000

4.200.000

گروه فنی و مهندسی  و علوم پایه

25.000.000

2.600.000

4.400.000

توجه :

- مبالغ فوق بدون احتساب هزینه ‌هایی از قبیل غذا، خوابگاه، ایاب وذ‌هاب، بیمه و . . . بصورت علی الحساب بوده و پس از  تصویب هیات امنا قطعی خواهد شد.

- شهریه ‌های هر ترم بدون تقسیط، بصورت نقدی و یکجا و در هنگام ثبت نام دریافت میگردد.

- در صورت انصراف ، حذف ترم،و یا اخراج دانشجو، مبلغ دریافتی از بابت شهریۀ تحصیلی مسترد نخواهد شد.

- پرداخت شهریه ثابت در تمامی نیمسال‌های تحصیلی الزامی می باشد حتی اگر دانشجو از مرخصی تحصیلی استفاده نماید.

- دانشجو پس از انتخاب پایان نامه، در نیمسال ‌های بعدی نیز بایستی تا پایان مراحل دفاع ثبت نام نموده و شهریۀ ثابت را پرداخت نماید.

- محل تشکیل کلاس‌ها در سایت پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان خواهد بود.

- دانشگاه کاشان هیچگونه تعهدی در زمینه تامین خوابگاه، ایاب وذ‌هاب و وام دانشجویی ندارد.

مدارک لازم جهت ثبت نام در آزمون

-  تکمیل فرم ثبت نام(دریافت فرم ثبت نام)

- تصویر مدرک کارشناسی (دانشنامه) یا گواهی پایان تحصیلات (دانشجویان ترم آخر کارشناسی که قبل از 31/6/1391، فارغ التحصیل می‌شوند گواهی فراغت از تحصیل یا گواهی اشتغال به تحصیل شامل تعداد واحد‌های گذرانده و معدل کفایت می‌کند).

- تصویر ریز نمرات دورۀ کارشناسی

- تصویر گواهی نمره زبان مربوط به آزمون‌‌های تافل و ... (در صورت شرکت)

-تصویر مدارک پژوهشی و سایر فعالیت‌ها نظیر جوایز در المپیاد‌ها، جشنواره ‌ها، رتبه اولی در کارشناسی،

- تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

- 2 قطعه عکس رنگی تمام رخ  4*3  با پشت نویسی مشخصات

- فیش پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ  -/700.000 ریال  به حساب شماره 1609064222   بانک تجارت  شعبه دانشگاه کاشان

به نام پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان (مبلغ پرداختی بابت شرکت در آزمون بوده و مسترد نخواهد شد)

- مدارک ارسالی ناقص بررسی نخواهد شد.

تکالیف داوطلبان جهت ثبت نام :

1- متقاضیان کد رشته درخواستی خود را بر روی پاکت پستی درج نمایند .

2- کلیه مدارک  درخواستی باید تا تاریخ  14/6/1391 (تمدید تا 21 شهریور)از طریق پست پیشتاز به آدرس: کاشان ـ بلوار قطب راوندی ـ دانشگاه کاشان ـ سازمان مرکزی ـ معاونت آموزشی - مدیریت تحصیلات تکمیلی ارسال گردد.
3- چگونگی برگزاری آزمون در تاریخ 1391/6/15 از طریق سایت پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان اعلام خواهد شد.

برنامه زمان بندی دریافت، رسیدگی و اعلام پاسخ طبق جدول زیر صورت خواهد گرفت .

مهلت ثبت نام و ارسال مدارک

تا تاریخ   14/6/1391  (تمدید تا 21 شهریور)

آزمون کتبی

17/6/1391 (تعویق به 24 شهریور)

تاریخ آزمون، دعوت به مصاحبه  و اعلام نتایج

از طریق سایت دانشگاه کاشان                   http://pardis.kashanu.ac.ir

منابع آزمون: دروس عمومی و اختصاصی کارشناسی هر رشته آموزشی(مطابق دروس کنکور کارشناسی ارشد) می‌باشد.

تذکرات :

- به داوطلبان توصیه می شود قبل از تکمیل فرم ثبت نام شرایط پذیرش را به دقت مطالعه نمایند.

- دانشجویانی که ترم آخر می باشند باید تا تاریخ 31/6/1391 فارغ التحصیل شوند.

-  مدارک ارسالی ناقص، بررسی نخواهد شد .

- وجه ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نمی شود .

- مدارک ارسالی بعد از مهلت ثبت نام بررسی نخواهد شد .

- در صورت پذیرش قطعی داوطلب، ارائه اصل مدارک الزامی می باشد .

داوطلبان گرامی در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با  پست الکترونیکی info_pardis@kashanu.ac.ir یا با شماره تلفن 5912128-0361 (آقای مطهر ثانی)تماس حاصل نمایند .

يکشنبه 5 شهريور 1391  12:30:33

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 7 مرداد 1393  16:40:11